Blauwenbergstraat afgesloten voor aanleg bushaltes aan crematorium

Crematorium Aalst
RLA Crematorium Aalst
Binnenkort stoppen er bussen aan het crematorium van Aalst. Tussen 13 en 23 augustus worden er twee bushaltes aangelegd aan het crematorium. Daardoor zal de Blauwenbergstraat gedeeltelijk afgesloten zijn.”

Voor de aanleg van twee bushaltes aan het crematorium zal de Blauwenbergstraat afgesloten worden, komende vanuit Nieuwerkerken richting Siesegemlaan (R41)”, zegt de stad Aalst. “Het verkeer zal worden omgeleid via de Nieuwenbroekstraat, Maaldreef, Dorp, Schoolstraat, Kerkmeersstraat en Kwalestraat. Het verkeer komende van de Siesegemlaan (R41) heeft wel doorgang richting Nieuwerkerken en Erpe-Mere.”

De firma Schelfhout en het crematorium blijven bereikbaar via de Siesegemlaan (R41). “Deze werken starten op dinsdag 13 augustus voor de ochtendspits en zullen duren tot 23 augustus afhankelijk van de weersomstandigheden. Fietsers en voetgangers hebben wel steeds doorgang”, zegt de stad.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.