Gesponsorde inhoud

BINNENKIJKEN: nieuwe bestemming ‘stadskanker’ op Keizersplein is fenomenaal

Kantoorruimte ingericht door Eronda Woonmode
Eronda Woonmode Kantoorruimte ingericht door Eronda Woonmode
Het Keizersplein in Aalst krijgt een serieuze opwaardering. In de leegstaande gebouwen van de voormalige stadsdiensten, die al een aantal jaren leeg stonden, is sinds deze zomer een hip ingericht immokantoor gevestigd. Het interieur, verzorgd door Eronda Woonmode, is totaal onherkenbaar. 

Een van de vervallen gebouwen op het Keizersplein in Aalst heeft een nieuwe bestemming gekregen. Het gebouw, waar tot 2013 een aantal stadsdiensten waren gevestigd, is sinds deze zomer de kantoorruimte geworden van een hip immobiliënkantoor. De metamorfose is fenomenaal en het interieur is onherkenbaar. De volledige kantoorruimte werd ingericht door Eronda Woonmode.

“Het kantoor werd volledig op maat gemaakt, naar de noden en wensen van de klant”, zegt Julie De Backer, zaakvoerster bij Eronda Woonmode. “Dat is het sterkste punt van ons familiebedrijf: wij begeleiden onze klanten van A tot Z. Samen met onze interieurarchitecten bekijken we elke ruimte afzonderlijk en bedenken we de best mogelijke ontwerpen voor elke specifieke ruimte.”

“Het gebouw op het Keizersplein is een oud herenhuis met hoge plafonds, dat heeft natuurlijk een specifieke benadering nodig”, zegt Julie De Backer. “Maar ook genoeg opbergruimte en een kitchenette zijn onontbeerlijk in een functionele kantoorruimte. Met onze jarenlange ervaring - het bedrijf bestaat al meer dan 90 jaar - kunnen wij de klant bijstaan met zowel advies, maatwerk, inrichting en afwerking.”

In het kantoor is ook een kitchenette voorzien door Eronda woonmode.
Eronda Woonmode In het kantoor is ook een kitchenette voorzien door Eronda woonmode.
Kantoorruimte ingericht door Eronda Woonmode
Eronda Woonmode Kantoorruimte ingericht door Eronda Woonmode
Kantoorruimte
Eronda Woonmode Kantoorruimte
Kantoorruimte
Eronda Woonmode KantoorruimteReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.