Bezwaarschriften vertragen infrastructuurwerken Health & Care Valley

De Siesegemkouter.
Rutger Lievens De Siesegemkouter.
De Siesegemkouter blijft zeker tot eind dit jaar nog zoals hij er nu bij ligt. De vergunning voor wegenis- en infrastructuurwerken voor de nieuwe Health & Care Valley stootte op enkele bezwaarschriften. De deputatie van Oost-Vlaanderen moet nu beslissen of de vergunning wordt verleend.

De aanleg van wegen en infrastructuur is de eerste stap in het ontwikkelen van de Siesegemkouter. Enkele buurtbewoners gingen in beroep tegen de vergunning. “In totaal gaat het om zeven beroepen, waarvan zes ontvankelijk en volledig en een zevende ontvankelijk, maar niet volledig. De vergunning blijft geschorst tot na de beslissing van de deputatie”, bevestigt schepen van Ruimtelijke Ordening Caroline Verdoodt (N-VA).

Er is een hoorzitting op 3 december. Het kan tot eind januari duren vooraleer er een uitspraak is.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Veerle Delva

    Blij met het uitstel! Zou voor altijd uitgesteld moeten worden. Geen staal en beton, maar bomen en natuur, een buffer van zuurstof!!