Bestuurder verliest controle na verlaten afrit en knalt tegen geparkeerde oplegger

De wagen belandde tegen de geparkeerde oplegger.
Koen Baten De wagen belandde tegen de geparkeerde oplegger.
Op de Geraardsbergsesteenweg in Aalst is een persoon gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval. De bestuurder van een Peugeot had net de afrit verlaten aan de autostrade in Aalst toen hij om een nog onbekende reden de controle verloor over zijn stuur. Hij begon te tollen en knalde tegen een geparkeerde oplegger. 

Het ongeval gebeurde rond 19.15 uur deze avond. Mogelijk speelde het natte wegdek een rol bij het ongeval, maar de omstandigheden moeten nog verder onderzocht worden. De chauffeur spinde plots met zijn voertuig en kwam hard tot stilstand tegen een geparkeerde oplegger. De auto vertoonde heel wat schade en is rijp voor de schroothoop. Bij het ongeval was geen tweede voertuig betrokken. 

De Aalsterse brandweer kwam ook ter plaatse en moest de achterdeur los knippen om de gewonde persoon veilig uit het voertuig te halen. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. Een rijstrook was tijdelijk afgesloten voor het verkeer wat voor lichte hinder zorgde. 

De man heeft een goede engelbewaarder.
Koen Baten De man heeft een goede engelbewaarder.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.