Auto over de kop aan wegenwerken in Aalst: bestuurder gewond afgevoerd

Het voertuig belandde op zijn dak aan de wegenwerken.
Koen Baten Het voertuig belandde op zijn dak aan de wegenwerken.

Op de Heilig Hartlaan bij de werken aan de viaduct is zaterdagavond rond 23.45 uur een chauffeur over de kop gegaan met zijn voertuig. De bestuurder reed in de richting van de tunnel van Aalst toen het plots fout ging ter hoogte van de afrit aan Hofstade. De chauffeur raakte om een nog onbekende reden van de weg en ging enkele keren over de kop. Hij kwam even verderop op zijn dak terecht en raakte zwaar beschadigd. De chauffeur kon zelf nog uit zijn wagen stappen, maar werd wel met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn voertuig is mogelijk rijp voor de schroothoop. 

Het is niet het eerste ongeval dat gebeurde sinds de wegenwerken van start zijn gegaan. Een week geleden kantelde een vrachtwagen ook al op zijn zij aan de werken waardoor een rijstrook urenlang afgesloten was voor het verkeer. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • meuleman jacqueline

    Er wordt veel te hard gereden. Toegelaten snelheid is 50. Niemand houdt zich daaraan. De Boudewijnlaan lijkt vaak op een autostrade, hoe daar zelfs vrachtwagens aan een hoge snelheid doorrazen, onverantwoord! Bebouwde kom! Verschillende scholen in de buurt! Is meermaals gemeld aan de dienst mobiliteit van de stad, er wordt niets aan gedaan. Er zullen eerst doden moeten vallen, misschien dan?

  • Marcel De Boeck

    Daar verschiet ik niet van de tussenstrook beveiliging (blokken) zijn slecht zichtbaar in het donker. Waarom geen reflectors op deze blokken en zeker gele verf op de uiteinden dat deze van ver opvallen.

  • Rudy Fosselle

    Gelukkig tellen we af met de wegenwerken : het is maar 14 maanden meer.