Asfalteringswerken op Parklaan van 19 tot 23 augustus

Parklaan
Google Maps Parklaan
Het Agentschap Wegen en Verkeer legt een nieuwe asfaltlaag aan op de Parklaan in Aalst. De werken starten op maandag 19 augustus en eindigen op vrijdag 23 augustus.

Vanaf maandag 19 augustus legt Het Agentschap Wegen en Verkeer een nieuwe asfaltlaag aan op de Parklaan (N9) in Aalst. “Het verkeer richting E40 en richting rotonde ‘Haring’ rijdt over één rijstrook. Ook fietsers volgen een omleiding. De werken duren een week en zullen klaar zijn op vrijdag 23 augustus. Om de hinder te beperken werkt het agentschap tijdens de zomervakantie (verkeersluwere periode)”, zegt AWV.

Wat houden de werken in?

De Parklaan (N9) in de richting van de E40 vertoont spoorvorming. “Om het rijcomfort te verbeteren legt de aannemer een nieuwe asfaltlaag op de Parklaan richting rotonde ‘Haring’. Het gaat over een traject van 100 meter. De aannemer start op maandag 19 augustus na de ochtendspits, vanaf 9 uur en rondt de werken af op vrijdag 23 augustus”, zegt AWV.

Verkeerssituatie

Het verkeer op de N9 richting E40 of richting rotonde Haring rijdt over één rijstrook. De fietsers rijden om via de Eikstraat. Het verkeer richting Aalst ondervindt geen hinder van de werken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.