Al 87.000 euro binnen voor Levensloop in Aalst dit weekend

De vrijwilligers van Levensloop zijn alvast klaar om er de beste editie ooit van te maken.
Foto Rutger Lievens De vrijwilligers van Levensloop zijn alvast klaar om er de beste editie ooit van te maken.
Er staat al meer dan 87.000 euro op de teller van Levensloop, dat dit weekend plaatsvindt in het stadspark van Aalst. Vorig jaar werd er 246.478 euro opgehaald. Kan Aalst dat record kloppen?

Op www.levensloop.be kan je volgen hoeveel geld er al is opgehaald door de Aalstenaars. Op dit moment staat de teller op iets meer dan 87.000 euro. Er zijn 99 teams ingeschreven. Zij leveren 3.492 deelnemers. 131 vechters - mensen die kanker overwonnen of nog altijd strijden - doen mee met Levensloop.

Het doel is dat er gelopen wordt van zaterdag 6 oktober 15 uur tot zondag 7 oktober 15 uur. Inschrijven kan nog altijd en kost je 10 euro. Het ingezamelde bedrag gaat integraal naar de Stichting tegen Kanker.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.