Afscheid van ‘Den Ajoin’: oud-cafébaas Guy De Coster overleden

Guy De Coster werd 63 jaar.
Yves Janssens Guy De Coster werd 63 jaar.
Guy De Coster, vroeger cafébaas van café ‘t Ajuintje aan het station in Aalst, is overleden. De familie bevestigt het droeve nieuws. De Coster is een bekende figuur in Aalst en was 31 jaar cafébaas.

Het droeve nieuws doet de ronde op sociale media en de familie bevestigt het. Guy De Coster is dinsdag op 63-jarige leeftijd overleden. “Hij was al een tijdje ziek”, zegt schoonbroer Bart De Man, die café ‘t Ajuintje overnam van Guy. “Hij was 31 jaar cafébaas aan het station, van 1979 tot 2010. Een Eendracht-supporter en Aalstenaar in hart en nieren”, zegt hij.

Nu zaterdag zal de familie van Guy de aftrap geven van de wedstrijd tussen Eendracht en Deinze, ter ere van de overledene. De afscheidsplechtigheid zal plaatsvinden volgende maandag in het crematorium van Aalst om 12 uur.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Monique Dhont

  Onze oprechte deelneming aan familie en vrienden. Jaren lang een cafébaas uit de duizend,de vriend van iedereen en van elke carnavalist .Rust zacht lieve vriend Monique Brussel city

 • Tonia Van Snick

  Oprechte deelneming aan de familie, Guy was een man met het hart op de juiste plaats..

 • edwin mollaert

  Onze oprechte deelneming aan de ganse familie en heel veel sterkte.We gaan je missen vriend.

 • Daniel Depinoy

  R.I.P. Guyken

 • Koen Van Handenhove

  Copaing.... Ik gon a missen...