Aalsters Vlaams Belang met Geert Wilders op de foto

Vlaams Belang Aalst op de foto met Geert Wilders.
VB Vlaams Belang Aalst op de foto met Geert Wilders.
De Nederlandse politicus Geert Wilders heeft vandaag Antwerpen bezocht en ontmoette er ook de Vlaams Belang-afdeling van Aalst. Wilders was in Antwerpen op vraag van Filip Dewinter.

Het veiligheidsniveau in de stad werd verhoogd naar niveau 3 en het waterkanon stond klaar. Op het etentje met Wilders slaagden de Aalsterse VB'ers een foto te nemen met hun held. "Aalst en Antwerpen tegen de islamisering van onze steden!", aldus Steve Herman van VB Aalst. "Geert Wilders kwam in Antwerpen om Vlaams Belang Antwerpen te steunen voor de gemeenteraadscampagne. In de rand van deze activiteit waren de Aalsterse topkandidaten uitgenodigd voor een kort moment met Geert Wilders over de dreigende islamisering van onze grote steden, waaronder Aalst", zegt Steve Herman.

"De boodschap was : In Aalst moet Vlaams Belang het doen, want anders zal het niemand doen. Voor onze vrijheid, voor onze manier van leven en onze identiteit. Boodschap ontvangen en begrepen, wij zijn er klaar voor. Zoals Filip Dewinter het zei : ook in Aalst moet de N-VA er niet uit, maar het Vlaams Belang moet ermee in. We reiken de hand!", zegt Herman.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.