Aalst zoekt verkoeling in stedelijk zwembad: “Koude water zwembad voor één keer zeer welgekomen”

Waterpret in het zwembad van Aalst.
RLA Waterpret in het zwembad van Aalst.
Al jaren wordt er geklaagd dat het zwembad van Aalst te koud is, maar niet vandaag. Nu het buiten plus 35°C is, is dat nadeel een voordeel geworden. “Voor één keer is het tof dat dit water wat frisser is”, zeggen zwemmers.

Een gigantische groene krokodil voorzien van glijbanen ligt opgeblazen te dobberen op het zwembadwater. Kinderen kruipen er op en duiken of glijden er weer af. Ook Lander en Nena waren met hun mama Liesbeth het water ingedoken. Al jaren wordt er geklaagd dat het water van het stedelijk zwembad te koud is om er met je kinderen te spelen, maar daarover klaagt vandaag niemand meer. “Nu is het net heel tof dat het water wat kouder is”, zegt mama Liesbeth. “Wij komen vooral voor de opblaaskrokodil, de kinderen zijn er gek op”, zegt ze.

Waterpret in het zwembad van Aalst.
RLA Waterpret in het zwembad van Aalst.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.