Aalst Sport trakteert 200 sportlievende vrouwen in sportcentrum Schotte op Ladies Night

Een beeld van de Ladies Night in Hamme.
Copyright : Geert De Rycke Een beeld van de Ladies Night in Hamme.
Op 13 juni trakteert Aalst Sport 200 sportlievende vrouwen in sportcentrum Schotte op een actieve, maar tegelijkertijd relaxte en leerrijke avond. Het is de derde keer dat de Ladies Night in Schotte plaatsvindt.

De initiatieles boksen staat als eerste op het programma. Dames die zin hebben om het avontuur op te snuiven, kunnen deelnemen aan een verfrissende kajaktocht op de Dender. Aansluitend staat Atletiekclub Alva je op te wachten om samen met hen de benen los te gooien. Vanaf 20 uur kan je dan weer je schermkwaliteiten op de proef stellen tijdens de initiatie van schermclub Scherma. Voor een flinke portie beweging en multiskillz moet je bij de dames van Pit Stop zijn.

Na inspanning volgt ontspanning. De zachte, vloeiende bewegingen die je uitvoert tijdens de taichisessies, zorgen ervoor dat lichaam en geest in evenwicht komen. Tijdens de yogasessie onder leiding van Marie Ranson, werk je aan jouw flexibiliteit en vind je de innerlijke rust terug. Om echt elke spanning uit het lichaam te laten verdwijnen, kan je een bezoekje brengen aan de masseur van dienst in De Portier voor een relaxerende massagebeurt.

Even genoeg gesport? Kom weer op krachten met een versnapering in de Looyerij of bereid er je eigen drankje tijdens de sessie cocktails shaken. In de brasserie zijn er de hele avond door verschillende standhouders aanwezig. Met al je prangende vragen over fitness, yoga en boks kan je terecht bij Comar Sport terwijl Go Sport je verder informeert over running en lifestyle. Bij de stand van Tupperware vind je producten voor het bewaren van gezonde voeding, InFORM biedt je lymfedrainages van het gelaat aan en juwelen kies je aan de stand van Victoria. De lokale sportclubs Scherma en Pit Stop vertellen er over hun sportactiviteiten.

Naast beweging en ontspanning kan je ook je oor te luisteren leggen tijdens enkele infosessies. Gymplus laat je kennismaken met de natuurlijke voedingsproducten van Lignavita, Ans Brugmans brengt je tips & tricks bij voor de aanbreng van make-up in functie van een intensieve sportsessie en in 10 minuutjes biedt Sano pt je een medische screening aan.

Als kers op de taart gaat elke deelnemer die avond naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Inschrijven kan nog steeds via www.aalstsport.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.