700 zwemmers nemen duik in Griezelbad

Het zwembad van Aalst.
Rutger Lievens Het zwembad van Aalst.
Het stedelijk zwembad was woensdag voor één keer geen bibberbad door de soms wat lagere temperatuur van het water, maar omwille van het griezelige Halloweensfeertje. 700 enthousiaste kinderen en volwassenen doken in bloedrood water en genoten achteraf van een warme kom pompoensoep.

Op de tonen van griezelige deuntjes kon men er naar hartenlust plonsen en spelen. “Het mysterie rond het rode water trok vele zwemmers naar het zwembad. Tientallen zwemmers kwamen speciaal voor de aanvang van het Griezelbad al naar hier afgezakt. Zo zagen ze de overgang van het gewone zwemwater naar het griezelwater. Zij beloofden alvast het grote geheim niet verder te vertellen”, zegt schepen van Sport Ilse Uyttersprot (CD&V).
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.