68 liefhebbers op petanquetornooi Vlaamse Gaai

Gezelligheid op het petanqueplein.
Petanque De Vlaamse Gaai Gezelligheid op het petanqueplein.
68 petanque-liefhebbers hebben het in Nieuwerkerken tegen mekaar opgenomen op het kermistornooi van petanqueclub De Vlaamse Gaai.

"Het was een succes want 68 liefhebbers schreven zich in waaronder veel mensen die de sport niet op regelmatige basis beoefenen", zeggen de organisatoren. "Er werden twee spelronden gespeeld waarbij elke speler door trekking telkens aan iemand anders werd gekoppeld. Tafeltjes stonden buiten, er was mooi weer en muziek, de nodige hapjes en drankjes en later op de avond de terreinverlichting zorgden voor een ontspannen en gezellige sfeer. Dit trok uiteraard ook wel wat kijklustigen aan. Kortom, een geslaagd sportief evenement."

"Natuurlijk hielden we de stand bij waarbij voorzitter Henri Van Mol de eerste prijs mocht uitreiken aan Dirk Van Impe", zeggen de organisatoren. "Volgend jaar staat de 3de editie zeker op het programma van kermis Nieuwerkerken."
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.