Exclusief voor abonnees

'Jonggehuwden' over het leven als man en vrouw: "Geen verpleegster nodig, ik verzorg 'Polleke' zelf wel"

2018 om nooit te vergeten | PAUL (103) EN ODETTE (79)

Geert De Rycke

2018 loopt op zijn einde. Tijd om nog eens terug te kijken op gebeurtenissen en verhalen die de afgelopen maanden het regionieuws kleurden. Onze reporters gingen opnieuw praten met dezelfde mensen van toen voor wie 2018 een jaar was om nooit te vergeten. Getuigenissen over hoop, een nieuwe start en elkaar steunen.

Het is nooit te laat om te trouwen, dat leerden Paul Hofman (102 jaar oud op de dag van zijn huwelijk) en Odette Milo (79) ons in 2018. Op 3 april zeiden de tortelduifjes in de Trouwzaal van Aalst volmondig 'ja' tegen elkaar, na een liefdesrelatie van 30 jaar. Tijd om opnieuw eens langs te gaan bij de 'jonggehuwden' om te kijken hoe het getrouwde leven hen bevalt.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dirk Desmet

    Iets wat ik ook graag zou doen, zorgen voor zij die ik graag zie, maar die kans krijg ik niet daat het eenrichtingsverkeer is. Goeie vrienden, maar geen relatie en dat terwijl de tijd voorbij glijdt. Voor elkaar zorgen op oudere leeftijd is het mooiste bewijs van echte liefde.