‘Groeit licht boeven onze kop’ is mooiste foto van Aalst carnaval

Winnaar Luc Wils met zijn foto, burgemeester Christoph D'Haese en Prins Carnaval Yvan De Boitselier.
Swirko Winnaar Luc Wils met zijn foto, burgemeester Christoph D'Haese en Prins Carnaval Yvan De Boitselier.
In de Sint-Annazaal zijn - zo coronaproof mogelijk - de prijzen uitgedeeld van de fotowedstrijd van het Dokumentatiecentrum Aalst Karnaval. Antoine Van Der Heyden van DAK mocht de eerste prijs overhandigen aan een Aalstenaar: Luc Wils. Voor Yvan De Boitselier was het het eerste evenement als Prins Carnaval.

Het is de eerste keer dat Luc Wils (64) uit Aalst foto’s instuurde voor de fotowedstrijd van het Dokumentatiecentrum Aalst Karnaval en hij heeft meteen prijs met de foto getiteld ‘Groeit licht boeven onze kop’. In de Sint-Annazaal stond een tevreden winnaar. “Fotografie is een hobby, ik heb wel eens een fotografiecursus gevolgd. Het is de eerste keer dat ik deelneem aan de wedstrijd van DAK. Ik had wel vijf foto’s ingezonden en ik dacht eigenlijk dat iemand anders beter ging scoren. Dit is meer een statisch beeld, mijn andere beelden waren meer straatfotografie en. Het is een grote eer. Mijn zoon eindigde ook al eens in de top tien. Het zit een beetje in de familie dus.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Fotowedstrijd Aalst carnaval: winnaar Luc Wils, burgemeester Christoph D'Haese en prins carnaval Yvan De Boitselier.
Swirko Fotowedstrijd Aalst carnaval: winnaar Luc Wils, burgemeester Christoph D'Haese en prins carnaval Yvan De Boitselier.