Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

32 chauffeurs geflitst in zone 30 in Baenslandwijk

Sint-NiklaasDe politie van Sint-Niklaas heeft een snelheidscontrole gehouden in de Baenslandwijk. Aanleiding hiervoor waren een aantal klachten over overdreven snelheid, meer bepaald in de Pater Segersstraat. Daar geldt een zone 30.

  1. Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulprekening op om slachtoffers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”
    PREMIUM
    Sint-Truiden

    Truiense ex-directeur van Standard Luik start samen met vrouw hulpreke­ning op om slachtof­fers van noodweer warme maaltijden te bezorgen: “Wat je daar ziet, laat diepe indruk na”

    Bob Claes – voormalig algemeen directeur van Standard Luik – blijft niet bij de pakken zitten nadat verschillende Luikse gemeenten ruim anderhalve week geleden zwaar getroffen zijn door de wateroverlast. Samen met zijn vrouw Queenie Claes startte hij een inzamelactie om hulpgoederen naar daar te brengen. Ook openden ze een nieuw rekeningnummer, waarvan het bedrag integraal wordt gebruikt om warme maaltijden af te leveren aan de slachtoffers.