Het incident deed zich voor in De Hagewinde waar jongeren met ernstige gedragsproblemen worden opgevangen.
Volledig scherm
Het incident deed zich voor in De Hagewinde waar jongeren met ernstige gedragsproblemen worden opgevangen. © JVS

17-jarige naar gesloten instelling nadat hij opvoeders met mes verwondde in De Hagewinde

LokerenDe 17-jarige jongen die maandag twee opvoeders verwondde met een mes in De Hagewinde in Lokeren is door de jeugdrechter in Gent geplaatst in de gesloten instelling van Everberg.

 1. Fans al urenlang op post voor handtekening Niels Destadsbader: “Onze idool staat echt altijd klaar voor ons”
  Gullegem

  Fans al urenlang op post voor handteke­ning Niels Destadsba­der: “Onze idool staat echt altijd klaar voor ons”

  Naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Sterker’ kwam Niels Destadsbader zaterdag langs in de Supra Bazar in Gullegem voor een signeersessie. Zo’n 500 fans kwamen om een handtekening van hun idool en sommigen waren uren voor aanvang al op post. Voor elk van hen maakte de posterboy even tijd. “Onlangs stierf er een vriend en een liedje van Niels gaf mij kracht dat een plaats te geven”, aldus een fan uit Gits.
 2. Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Waarom in Antwerpen de snelste weg nooit de veiligste is: “Fietsen zou leuk en gezond moeten zijn. In deze stad is dat onmogelijk”

  Zondag pakt het stadsbestuur uit met Antwerpen Shift of ‘autoluwe zondag’ maar er is duidelijk nog veel werk aan de verkeersveiligheid. Voor en na de schooluren verandert de binnenstad in een mierennest van fietsers en voetgangers die zich tussen trams, bussen, auto’s en vrachtwagens moeten murwen. Wij vatten post aan enkele van de meest gevaarlijke punten en hoorden de ene frustratie na de andere. “Hier in Antwerpen wordt fietsen gereduceerd tot een noodzakelijk kwaad.”
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.