14 ondernemers genomineerd voor Theo

Veertien ondernemers uit Eeklo zijn genomineerd voor de Theo, de Trofee Hedendaags Eekloos Ondernemen.

Uit alle inzendingen heeft een jury veertien namen geselecteerd, verdeeld over vier categorieën. Voor de 'Ondernemer van het Jaar' zijn bakker Bert Goossens, drankhandelaar Karel Van Branteghem, keukenbouwer Michiel Steenbeke en deurenman Victor Bruggeman genomineerd.

De andere categorieën zijn nieuw. Voor de 'Shop van het jaar' staat de dienstverlening centraal. De genomineerden zijn Covélo in de Peperstraat, Kookwinkel Van Tornhout in de Boelare en Optiek Demeester op de Markt. Ook nieuw is de categorie 'Eten@Eeklo'. De restaurants die genomineerd zijn, zijn Kupi d'O in de Molenstraat, La Maryse in de Stationsstraat, Brasserie Leffe op de Markt en Thai Chang in de Boelare. Een laatste nieuwe categorie is 'Internationaal' met voor het eerst BV Rent, Ontex Eeklo en Vandemoortele Eeklo als kanshebbers. Er wordt ook een lifetime achievement award en een persprijs uitgereikt.

De gala-avond van de Theo's wordt gehouden op zaterdag 24 september om 18.30 uur in de nieuwbouw van AZ Alma. Naast de uitreiking is er ook een champagnereceptie en een luxe walking diner verzorgd door Sander-Jan Beirens. Je betaalt 80 euro per persoon, all-in. Inschrijven kan op www.eeklo.be/theo.

(JSA)

De werkgroep van de Theo's maakte de genomineerden bekend.
JSA De werkgroep van de Theo's maakte de genomineerden bekend.