AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Zuckerberg speelt nu ook Cupido en heeft daar een heel goede reden voor

Zuckerberg speelt nu ook Cupido en dat doet de concurrentie beven. Het moederbedrijf van datingapp Tinder verloor meteen een vijfde van zijn waarde. Al voorspellen experts geen aardverschuiving. "Zuckerberg wil gewoon dat jongeren weer meer tijd spenderen op zijn platform", luidt het bij professor Nieuwe Media, Lieven De Marez (Imec-UGent).

1 reactie

 • Jean Paul Peelis

  4 jaar geleden
  Zuckerberg en zijn Facebook zijn een gevaar voor de wereld. Hij maakt niets en toch krijgt hij bergen geld voor wat uiteindelijk niets anders is dan, op weg naar totale mindcontrol
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

iHLN