Waarom we een fortuin veil hebben voor de nieuwste iPhone

9to5Mac
Apple stelt deze avond drie nieuwe iPhones voor. Hoewel er nog weinig details bekend zijn over de modellen is het nu al zeker dat Apple-fans alweer in de rij staan om een fortuin uit te geven aan de nieuwe smartphones. “Voor de huidige generatie van dertigers en veertigers is de nieuwste iPhone een statussymbool”, verklaart trendwatcher Tom Palmaerts.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ringo van der pulst

  Voor je hoorapparaat krijg je een deel terug betaald en je hebt het nodig voor je dagelijks leven.Een telefoon tegenwoordig ook maar dat moet geen pokkedure i phone te zijn.

 • Albert Jacobs

  Wat is duur als een degelijk noodzakelijk hoorapparaat 2800 Euro kost

 • De Waen Luc

  Waarom we een fortuin veil hebben voor de nieuwste iPhone ??? Omdat "we" een bende hopeloze idioten zijn, die elke trend achterna hollen, om toch maar te proberen enige (valse) waarde in ons hol bestaan te brengen...Ik heb nog zo n oude gsm,,, meer heb ik niet nodig.

 • Marc Wouters

  Niet alleen voor de generatie dertigers en veertigers is dit een statussymbool. Mijn dochter van 10 kent absoluut niks van telefoons maar ze weet wel dat Apple de beste telefoons heeft want AL haar vrienden en vriendinnetjes zeggen dat. Zo ver gaat de indoctrinatie dus.

 • Wendy Warens

  Nee dank u. Apple is rommel.