Exclusief voor abonnees

Vouwbare Samsung Galaxy Z Flip getest: plooien is leuk, maar we zijn er nog niet

We mochten de nieuwe plooibare Samsung Galaxy Flip Z uittesten.
© Bart Leye We mochten de nieuwe plooibare Samsung Galaxy Flip Z uittesten.
“Net een onderlegger.” “We kunnen er een kaartenhuis mee bouwen.” Maar ook: “Wow, is dat die plooibare? Mag ik eens?”. De Samsung Galaxy Z Flip bleef niet onopgemerkt op onze redactie, en iedereen wilde het toestel eens in handen nemen. Logisch, het is de eerste plooibare smartphone die je in Belgische winkels zal kunnen kopen. Twee grote vragen rijzen rond deze primeursmartphone: “wat is het nut van de plooibaarheid?” en “is het de 1.500 euro waard?”.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronny Cuypers

  Als ze nu eens zouden beginnen met een scherm dat niet barst bij het kleinste tikje.

 • Hedwig Moerman

  1500€ voor een plooibare Samsung, een pensioen van 1500€ voor iedereen. Het ene is waarschijnlijk de realiteit het andere een illusie...

 • karel van zand

  Voor die prijs koop ik er voor elk oor 1

 • Johan De Cauwer

  Eigenlijk is het de schuld van de gebruiker. Waarom mensen meer dan 500 euro geven voor dit type van communicatie is al een raadsel en het heeft meer met psychologie te maken dan met functionaliteit, maar als je dan over plooien spreekt denk ik dat het een behoefte is die door marketing uitgevonden werd. Ik heb een telefoon van 1500 euro, echt waar. Een gemiste kans, want men had er evenzeer 2500 voor kunnen vragen...

 • Johnny Red

  Ivan De Smedt Voor die prijs heb je inderdaad een afdankertje als iPhone. Er is ook niemand die nog innovatie verwacht van iPhone , die hype is al een tijdje achter de rug , behalve de prijs...die innovatie volgt nog wel de tendens.