Gesponsorde inhoud

Vakantiegeld binnen? Dit zijn de tofste tech-koopjes

Getty Images/iStockphoto
Het is weer bijna juni en dat betekent dat veel werkende Belgen het jaarlijkse vakantiegeld gestort krijgen. Het lijkt erop dat de vakantie dit jaar niet naar een ver oord gaat, maar niet getreurd: met deze tech-toppers wordt de vakantie alsnog een stuk leuker.

LG OLED E9

Tvspecialisten.be
LG Tvspecialisten.be

De LG OLED E9 is een high end televisie voor ultiem kijkgenot. De tv heeft de functies die je mag verwachten van een televisie in deze prijsklasse, waaronder OLED (waardoor kleuren nog helderder worden en zwart nog zwarter), een slank design en een krachtige processor voor snelle smart tv-functies, maar de E9 heeft ook een ingebouwde soundbar die indrukwekkend geluid produceert. Dat scheelt weer in de aanschaf van een duur geluidssysteem. Daarnaast kun je ook praten met je tv, want de Google Assistent zit ingebouwd. Wel zo handig.

Klik hier voor meer informatie.

Gaming Headset: ASTRO A50 Wireless (PS4 en PC) 

Gamegear
ASTRO Gamegear

Coronatijd is natuurlijk de ideale tijd om eindelijk eens die ellendig lange avonturengame of die ene multiplayer-game compleet kapot te spelen. Goed geluid is dan een must. De ASTRO A50 is een wireless headset die je zo aansluit op je Playstation of PC en is - gelukkig - zo comfortabel dat je ‘m urenlang op je hoofd kan houden. Daarnaast zit er geen vertraging op wat je zegt tegen je teamgenoten in het heetst van de strijd. Met de bijgeleverde software kun je het ook nog eens finetunen. Een aardig compleet pakket dus, met perfecte audio en volledig draadloos.

Klik hier voor meer informatie.

Asus Chromebook Flip C434 

Asus
Asus Asus

De Chromebook Flip C434 een fraaie laptop met een stevige behuizing, rappe hardware en uitstekende accuduur. Zoals we in onze review zeggen: De C436 is een prima Chromebook met uitstekende hardware voor z'n prijs. De behuizing is mooi afgewerkt en het is handig dat je de ssd eventueel kunt vervangen. Ideaal dus voor Netflix, werk en meer. We gaven ‘m zelfs onze Excellent-award.

Klik hier voor meer 

Smarthome-platform Homey Pro

homey pro
homey pro homey pro

Homey Pro is een smart home hub van Nederlandse (!) makelij voor het automatiseren en verbinden van alle apparaten in huis. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Denk aan bijvoorbeeld aan Google Nest, maar dan veel uitgebreider en volledig naar wens in te richten.

Omdat Homey nagenoeg alle belangrijke communicatieprotocollen ondersteunt, richt iedereen zijn huis volledig naar eigen smaak in. Homey ondersteunt zo’n 50.000 verschillende apparaten en werkt sinds kort ook met de spraakassistent van Amazon. Daarnaast ziet het apparaat er mooi uit.

Klik hier voor meer informatie.