Volledig scherm
© European Press Agency (EPA)

Turkije begint antitrustzaak tegen Facebook vanwege privacy-update Whatsapp

iHLNTurkije begint een antitrustzaak tegen Facebook. Reden voor het onderzoek zijn de wijzigingen die berichtendienst WhatsApp, onderdeel van Facebook, doorvoert. Daarbij zijn vragen over schending van privacyregels gerezen.

1 reactie

 • Fernand Beaumonde

  2 weken geleden
  Gebruik Signal, beter beeld, klank + Privacy. FB, Instagram, Twitter, Google, Tesl zijn zoa en Whatsapp gebruik ik niet. Ze zijn zo groot dat ze zich niets aantrekken van onze privacy. Ze verzamelen alle gegevens over ons ; met wie we bellen, video-, chatten, foto's delen, liken, waar we heen rijden, parkeren, bedrijven we bezoeken, etc...Toen ik een bericht kreeg van Google om een recensie te schrijven van Hema dat ik de dag voordien bezocht heb ik alle apps van deze schurken gedeïnstalleerd
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

iHLN