ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Storing bij Facebook en Instagram

Er waren donderdagavond ernstige storingen bij de sociale netwerken Facebook en Instagram. Dat meldden verschillende gebruikers wereldwijd, ook in ons land. De problemen zijn intussen opgelost.

0 reacties

 1. ‘Eveline’ gebruikte Kik om Stan Van Samang in de val te lokken: chatapp is berucht voor sexting en pedofilie
  PREMIUM

  ‘Eveline’ gebruikte Kik om Stan Van Samang in de val te lokken: chatapp is berucht voor sexting en pedofilie

  “Voeren we het gesprek niet verder op Kik?” Dat is wat Stan Van Samang (41) te horen kreeg van de intussen beruchte ‘Eveline’. Instagram was niet geschikt om echt ‘persoonlijke’ gesprekken te voeren. Ze schakelden over naar de chat-app Kik, naaktbeelden werden verstuurd en het kwaad was geschied. ‘Eveline’ koos niet zomaar voor Kik. Wat is Kik? Hoe werkt het en waarom wordt het zo vaak voor sexting gebruikt? Een overzicht.
 2. Apple betaalde miljoenen aan vrouw nadat reparateurs expliciete foto’s en video’s op haar iPhone online gooiden
  2

  Apple betaalde miljoenen aan vrouw nadat repara­teurs expliciete foto’s en video’s op haar iPhone online gooiden

  Apple heeft meerdere miljoenen betaald aan een Amerikaanse vrouw nadat erkende iPhone-reparateurs expliciete beelden die op haar iPhone stonden online hadden gegooid. Dat meldt onder meer ‘The Guardian’ op basis van gerechtelijke documenten. De vrouw had de telefoon binnengebracht voor een herstelling en zag tot haar grote ontzetting plots pikante privébeelden op haar Facebookaccount verschijnen.

iHLN