Spijt van verzonden bericht via Facebook Messenger? Verwijderen kan binnenkort

EPA
Berichten die verstuurd zijn via Facebook Messenger zullen binnenkort binnen de tien minuten ingetrokken kunnen worden. Dat maakte Facebook vandaag in een mededeling bekend.

Wereldwijd maken meer dan een miljard mensen gebruik van de Messenger-app. Wie bijvoorbeeld een bericht heeft gestuurd naar de verkeerde ontvanger, of een grote fout heeft gemaakt, zal het bericht binnen de tien minuten kunnen verwijderen. De ontvanger krijgt wel de melding dat het bericht is verwijderd, aldus Facebook.

Topman van Facebook Mark Zuckerberg maakte in 2018 al bekend aan de functie te werken.

Ook WhatsApp introduceerde eenzelfde techniek waarbij gebruikers een verkeerd verzonden berichtje een uur later nog kunnen verwijderen. Bij Gmail heb je slechts enkele seconden de tijd om je te bedenken.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Yvan Lissens

    Zo kan een pester dus regelmatig een pestbericht naar zijn slachtoffer sturen, zolang hij maar tijdig zijn pestbericht verwijdert?? Goe bezig, Facebook...not.

  • Anthony van der Borght

    Je kan ze al verwijderen nu ook alleen het bericht moet kunnen verwijderd worden gelijk bij de persoon ook

  • jacqueline bax

    Kan ik al