Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Sony verwacht meer winst te maken met films en muziek dan met games

Sony verwacht het komende jaar meer winst te maken met films en muziek, dan met games. Dat komt volgens het Japanse technologieconcern doordat economieën wereldwijd meer opengaan en er meer verdiend wordt met muziekstreaming, digitale camera’s en films. Daartegenover staat een stagnatie van de winstgroei uit gaming, die ook de snel verkopende Playstation 5 niet goed kan maken.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

iHLN