Sony lanceert nieuw product: de Walkman 2.0

Sony Walkman
Sony Sony Walkman
Het is 2019, overal zijn smartphones en slimme apparaten, de eerste auto's rijden zelfstandig rond, en daarom vond Sony het tijd om een nieuw model van de iconische Walkman op de markt te brengen. De draagbare muziekspeler is dit jaar namelijk 40 jaar oud. Het apparaat is wel aangepast aan de huidige tijd.

De nieuwe Walkman heet NW-A100TPS. De muziekspeler ziet eruit als een Walkman, maar er hoeft geen cassettebandje in. Hij draait op Android en via wifi kunnen mensen een streamingdienst gebruiken om naar muziek te luisteren. De batterij van de draagbare muziekspeler gaat 26 uur mee.

Met NFC en Bluetooth kunnen mensen een koptelefoon verbinden aan het apparaat. Het is wel mogelijk om een cassettebandje te laten draaien op het display. Op het verjaardagsmodel staat ook een speciaal logo.

De nieuwe Walkman ligt vanaf november in de winkels en kost 440 euro. De Walkman is uitgevonden door Sony. Het werd een enorm verkoopsucces. Het is deels gebaseerd op cassettetechnologie van het Nederlandse Philips.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • peter colson

  400 euro voor een walkman die dan ook nog nep is daar er niet echt een muziekcasette in zit. Maar zoals steeds ga ik weer eens niet verschieten hoeveel mensen, met een enorm aangetaste koopkracht, als een gek naar de bank lopen voor een persoonlijk lening van 6% om dit hebbedingetje te hebben.

 • Lucien Mertens

  440€ voor een prul, goed gek.

 • Ronny Vansteelandt

  440 euro voor een veredelde MP3speler. Goe zot.

 • Patrick Sandra

  440€ woehahahahahahahaha heb muziekspeler op mijn smartphone dus flop

 • Dirk Wirix

  €400? Lijkt me even kansloos.