Record: 400.000 Vlamingen vinden dagelijks de weg naar onze HLN-app

De app van HLN bereikte afgelopen maand meer dan 400.000 gebruikers op dagbasis.
Karl De Rycke De app van HLN bereikte afgelopen maand meer dan 400.000 gebruikers op dagbasis.
Goed nieuws voor Het Laatste Nieuws / HLN. Onze nieuwsapp telde de afgelopen maand voor het eerst meer dan 400.000 gebruikers op dagbasis. Dat is een record. Vorig najaar bleek al uit de CIM-cijfers dat HLN de grootste app in Vlaanderen is. Sinds de grondige vernieuwing van onze nieuwsapp zagen we ook toen al het aantal gebruikers toenemen. En we zijn heel dankbaar dat steeds meer Vlamingen dagelijks de weg vinden naar onze app. 

HLN nog niet op je smartphone? De app downloaden kan hier. 
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jan Vanden Bossche

  Na hem enkele maanden gebruikt te hebben, heb ik de app verwijderd. Hij crashte te dikwijls, en geeft nauwelijks meer mogelijkheden dan gewoon op de website te lezen. Plaatsverspilling op mijn GSM.

 • Jean-Francois Debruyne

  Gisteren net abonnement afgesloten op digitaal , na meer dan 36h nog steeds geen toegang en klantenservcie ..... :-(

 • Yves Van Rossem

  Een reden te meer om het informatieniveau op een hoog peil te houden ...

 • Louis Remels

  Is ook de beste app. Laat je lezen.

 • Jan Lemmens

  Goeie app ik gebruik hem op reis, maar blijkbaar wordt er niks gepubliceerd als je in 't buitenland bent. Helaas verloren moeite.