Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Proximus kan 5G-technologie niet testen in Brussel wegens de strenge stralingsnormen

iHLNTelecomoperator Proximus kan in het Brussels gewest geen testen uitvoeren voor de 5G-technologie omdat de stralingsnormen in het hoofdstedelijk gewest te streng zijn. Dat hekelde Proximus-baas Dominique Leroy vandaag in de rand van een persconferentie over het wegwerken van de 'witte zones' met slecht of geen mobiel bereik. Federaal minister van Telecommunicatie Alexander De Croo betreurde het "emotionele" karakter van het dossier.

19 reacties

 • Benny Winters

  4 jaar geleden
  Brussel is op diverse gebieden al lang verloren. Brussel hoofdstad van Europa? wat een joke.
 • victor vandesande

  4 jaar geleden
  Of hoe dat boerengat brussel zich nog maar een belachelijk maakt? Hoofdstad van van Europa? Nog veel bokes eten brussel.
 • Steve Van de Voorde

  4 jaar geleden
  Aan de reacties hier te horen moeten veel mensen eens terug naar hun holen en op jacht gaan zoals in de oertijd! Want vooruitgang is nu eenmaal de norm! Stilstaan is achteruitgaan!
 • JAN krommentak

  4 jaar geleden
  Antwerpen heeft hier geen probleem mee
 • bie babeloo

  4 jaar geleden
  geen straling voor mij, vanwaar komen al die hersentumors denkt men??
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.

iHLN