Veel mensen ondervinden deze namiddag technische problemen bij Facebook. Ook bij Instagram en WhatsApp, eigendom van Facebook, zijn er problemen.
Volledig scherm
Veel mensen ondervinden deze namiddag technische problemen bij Facebook. Ook bij Instagram en WhatsApp, eigendom van Facebook, zijn er problemen. © REUTERS

Problemen bij Facebook, Instagram en WhatsApp opgelost

De storingen van de apps van Facebook, Instagram en WhatsApp zijn voorbij. Dat meldt Facebook. De apps kampten gisteren met een storing die uiteindelijk pas na ongeveer acht uur was opgelost. Door het probleem konden gebruikers geen foto’s meer uploaden en versturen.

77 reacties

 • Cindy Velez Gutierrez

  2 jaar geleden
  Wow een gratis platform dat storingen ondervind en het lijkt wel of de wereld vergaat. Hoe ow hoe vertel mij hielden mensen voor die app met elkaar contact.... Stelletje gsm zombies. Ga de echte wereld in en ruik de bloemen.
 • Etienne Goedertier

  2 jaar geleden
  Hoe kan je nu boos zijn op iets dat je gratis mag gebruiken???
 • Max Jacobs

  2 jaar geleden
  Waarom zeggen mensen dat dit niet belangrijk is?? Er zijn vele bedrijven die communiceren via sociale media. Ouders die hun kinderen niet kunnen bereiken. Mensen panikeren omdat ze geen contact kunnen helpen met mensen waar ze om geven.
 • Carl Parker

  2 jaar geleden
  Marc Van den Meutter: het is makkelijk om niet mee te doen en de mensen die je er negatief over aanspreken dat je niet meedoet, dat zijn de valse vrienden :-)
 • Patrick De Bruyn

  2 jaar geleden
  mis je toch ook niks wordt alleen gebruikt voor onbelangrijke info door te geven

iHLN