Volledig scherm
© Photo News

Playstation bevestigt: “Meer consoles beschikbaar vóór einde van het jaar”

iHLNEr is weer hoop voor gamers die een spelcomputer van de vijfde generatie van PlayStation willen bemachtigen. Die waren sinds vorige week te koop, maar meteen uitverkocht. “De vraag naar PS5 is gigantisch”, meldt Playstation België. “We kunnen echter bevestigen dat er meer consoles beschikbaar zullen komen bij onze retailers vóór het einde van dit jaar.”

2 reacties

 • Wendy Vandereyken

  2 maanden geleden
  Verstandige keuze Yvan Lissens. Bij lancering worden die nieuwe consoles enorm gehypet en dan wil iedereen er meteen één hebben. Als je nu al een PS4 Pro hebt bijvoorbeeld zit je zeker nog wel een jaar of 2 goed. De Pro is immers al een zeer krachtrige console met 4K-ondersteuning, en het aanbod aan games voor de PS4 blijft enorm. Binnen een jaar zullen er genoeg PS5-consoles in de winkels liggen en tegen dan zal het aanbod aan games ook al groter zijn.
 • Yvan Lissens

  2 maanden geleden
  Ik kijk nog wel een aantal maanden, misschien zelfs een jaartje, de kat uit de boom. Tegen dan zijn hopelijk ook alle kinderziektes eruit. Voor mij hoeft het niet altijd dadelijk "the latest and the greatest" te zijn. Ondertussen blijven de PS4 en de game-pc de dienst uitmaken en is er dus geen gebrek aan spelkeuze.  
 1. Sam Van Rooy (VB): “Wie surft naar antifa.com komt op de website van Biden, I rest my case”, Twitteraar toont op hilarische manier dat het zo niet werkt

  Sam Van Rooy (VB): “Wie surft naar antifa.com komt op de website van Biden, I rest my case”, Twitteraar toont op hilarische manier dat het zo niet werkt

  “Geen grap! Wie surft naar antifa.com komt op de website van #JoeBiden terecht! I rest my case.” Dat tweette Vlaams Belanger Sam Van Rooy vanmorgen verontwaardigd. Maar Van Rooy ging daarbij wel voorbij aan het feit dat eender wie een domeinnaam kan registreren en die kan doorlinken naar een andere website. Dat toonde een andere Twitteraar aan met de website dorpsgek.be, die nu leidt naar de website van ... Sam Van Rooy.
 1. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter

 2. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

iHLN