Itsme®
Volledig scherm
© Itsme®

Overheid verlengt samenwerking met identificatie-app itsme met drie jaar

De Federale Overheidsdienst (FOD) Beleid en Ondersteuning gaat drie jaar langer in zee met Belgian Mobile ID, de ontwikkelaar van de identificatie-app itsme. Dat meldt staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR).

5 reacties

 • frederick willemssens

  2 maanden geleden
  Itsme werkt perfect. Houden zo.
 • christiane dewaele

  2 maanden geleden
  Voilla met 3 jaar verlengd en wat daarna ? Wat gebeurd er met je persoonlijke gegevens ? Alles wat je gebruikt aan apps kan gehackt worden neen niets voor mij.
 • Alexa Grieken

  2 maanden geleden
  Wat gebeurt er met onze persoonlijke gegevens wanneer de overheid het contract niet meer verlengd? In handen van een privé-bedrijf die dit verkoopt aan de hoogste bieder?
 • MONIQUE VAN LAECKEN

  2 maanden geleden
  Een goed initiatief deze keer. Het is echt zalig om met de app te werken. Eindelijk eens één identificatie voor verschillende sites. Uitbreiden zou ik zeggen.
 • Yves De Corte

  2 maanden geleden
  Dit is het bewijs dat er ook goeie zaken kunnen gebeuren als de overheid en de privé samenwerkt. Deze samenwerking mag wat mij betreft onbeperkt verdergezet worden.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

iHLN