Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © EPA

Op deze plaatsen lanceert Proximus morgen 5G

Proximus lanceert vanaf morgen als eerste provider in België zijn eigen 5G-aanbod. Dat maakt het telecombedrijf vandaag bekend in een persbericht over de bedrijfsstrategie voor 2022. Het 5G-aanbod moet ervoor zorgen dat mensen sneller kunnen surfen.

74 reacties

 • Tim Vanhoutte

  1 jaar geleden
  Ze zouden beter eerst kijken voor internet en tv goed marcheerd want de laatste tijd trekt het op niet veel
 • Frederique Vrijleven

  1 jaar geleden
  4G is toch meer als goed genoeg!! 5G niet nodig en zelfs niet gewenst! Ik wil niet aan zo een straling blootgesteld worden!!
 • DIRK RASSCHAERT

  1 jaar geleden
  Marco Maerten, waar heb je die onzin gelezen, op Smoelenboek ? Dat is echt de referentie ! Zocht je ook de correcte schrijfwijze van woorden op in "Ons Kookboek" van de Boerinnenbond ? Eerlijk gezegd, waarom is en voor wie is 5G nuttig? Voor Speedtraders op de beurs en daar stopt het zowat denk ik.
 • Kris Van Kerckhoven

  1 jaar geleden
  Volgens FOD Volksgezondheid "blijft het van belang een zekere voorzichtigheid aan de dag te leggen en elementaire maatregelen te nemen om de blootstelling waar mogelijk te beperken". Ondanks dit al zeer voorzichtige advies, wordt hier net het tegenovergestelde gedaan. Wil je snel internet ? Zorg voor een bekabelde situatie, en je hebt 2 vliegen in één klap : sneller dan 5G, én zonder de ziekmakende straling.
 • gert maes

  1 jaar geleden
  Ik wil geen 5G, want hoogfrequente straling is negast voor onze gezondheid. Dat ze allemaal hun technologische rommel steken waar het licht niet schijnt.
 1. ‘Psychonauts 2’ is het meesterwerk van Tim Schafer, een auteur onder gamemakers
  Play

  ‘Psycho­nauts 2’ is het meester­werk van Tim Schafer, een auteur onder gamemakers

  Psychonauts 2, het langverwachte vervolg op de cultgame uit 2005, verscheen onlangs, en wat we erover te vertellen hebben valt extreem kort samen te vatten: het is een meesterwerkje. En de prachtig gestileerde spelwereld die ontwerper Tim Schafer erin neerzette, bewijst ook weer dat videogames een auteur kunnen hebben, net als boeken, strips en films. Een die, in dit geval, zonet zijn magnum opus heeft neergezet.
 2. Supersnel internet is op komst, maar veroorzaakt 5G straks een kankergolf? Expert scheidt feiten van fabels
  PREMIUM

  Supersnel internet is op komst, maar veroor­zaakt 5G straks een kankergolf? Expert scheidt feiten van fabels

  5G, het mobiele netwerk dat volgend jaar uitgerold wordt, wekt gemengde reacties op. De Heilige Graal volgens sommigen — want tot honderd keer krachtiger dan de huidige 4G —, levensbedreigend volgens anderen. Want een hogere internetsnelheid zou pakken meer elektromagnetische straling opleveren, en zelfs hersentumors veroorzaken, waarschuwen bepaalde onrustzaaiers. Professor Guy Vandenbosch (KU Leuven) scheidt feiten van fabels.
 1. “iPhone van journalist Peter Verlinden gehackt met Pegasus”

  “iPhone van journalist Peter Verlinden gehackt met Pegasus”

  De iPhones van voormalig VRT-journalist Peter Verlinden en zijn echtgenote Marie Bamutese zijn "waarschijnlijk aangevallen met Pegasus-software". Dat schrijven Knack en Le Soir op basis van een inlichtingenrapport van de militaire inlichtingendienst ADIV dat ze konden inkijken. "De ADIV gaat ervan uit dat de intrusie zeer waarschijnlijk is geïnitieerd door Rwanda." Het Security Lab van Amnesty International bevestigt de sporen van infectie.

iHLN