Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © EPA

Op deze plaatsen lanceert Proximus morgen 5G

Proximus lanceert vanaf morgen als eerste provider in België zijn eigen 5G-aanbod. Dat maakt het telecombedrijf vandaag bekend in een persbericht over de bedrijfsstrategie voor 2022. Het 5G-aanbod moet ervoor zorgen dat mensen sneller kunnen surfen.

74 reacties

 • Tim Vanhoutte

  10 maanden geleden
  Ze zouden beter eerst kijken voor internet en tv goed marcheerd want de laatste tijd trekt het op niet veel
 • Frederique Vrijleven

  10 maanden geleden
  4G is toch meer als goed genoeg!! 5G niet nodig en zelfs niet gewenst! Ik wil niet aan zo een straling blootgesteld worden!!
 • DIRK RASSCHAERT

  10 maanden geleden
  Marco Maerten, waar heb je die onzin gelezen, op Smoelenboek ? Dat is echt de referentie ! Zocht je ook de correcte schrijfwijze van woorden op in "Ons Kookboek" van de Boerinnenbond ? Eerlijk gezegd, waarom is en voor wie is 5G nuttig? Voor Speedtraders op de beurs en daar stopt het zowat denk ik.
 • Kris Van Kerckhoven

  10 maanden geleden
  Volgens FOD Volksgezondheid "blijft het van belang een zekere voorzichtigheid aan de dag te leggen en elementaire maatregelen te nemen om de blootstelling waar mogelijk te beperken". Ondanks dit al zeer voorzichtige advies, wordt hier net het tegenovergestelde gedaan. Wil je snel internet ? Zorg voor een bekabelde situatie, en je hebt 2 vliegen in één klap : sneller dan 5G, én zonder de ziekmakende straling.
 • gert maes

  10 maanden geleden
  Ik wil geen 5G, want hoogfrequente straling is negast voor onze gezondheid. Dat ze allemaal hun technologische rommel steken waar het licht niet schijnt.
 1. Kransje van 20 dikbetaalde juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook
  14

  Kransje van 20 dikbetaal­de juryleden beslist over Trumps eventuele comeback op Facebook

  Ze zijn met 20 en komen uit 18 landen, verdeeld over alle continenten. Ze kloppen weken van amper vijftien uur en krijgen daar, volgens de New York Times, van Mark Zuckerberg zeker 100.000 dollar (82.000 euro) per jaar voor. De Facebook-baas heeft er dus iets voor over om de mensen te doen geloven in de onpartijdigheid van zijn bedrijf als het gaat over het bannen van bepaalde figuren van de sociaalnetwerksite. Zoals het beroemdste geval: Donald Trump. Of de voormalige president al dan niet mag terugkeren op het platform, daar beslissen de onafhankelijke Facebook-rechters over.
 2. Supersnel internet is op komst, maar veroorzaakt 5G straks een kankergolf? Expert scheidt feiten van fabels
  PREMIUM

  Supersnel internet is op komst, maar veroor­zaakt 5G straks een kankergolf? Expert scheidt feiten van fabels

  5G, het mobiele netwerk dat volgend jaar uitgerold wordt, wekt gemengde reacties op. De Heilige Graal volgens sommigen — want tot honderd keer krachtiger dan de huidige 4G —, levensbedreigend volgens anderen. Want een hogere internetsnelheid zou pakken meer elektromagnetische straling opleveren, en zelfs hersentumors veroorzaken, waarschuwen bepaalde onrustzaaiers. Professor Guy Vandenbosch (KU Leuven) scheidt feiten van fabels.
 3. Google Australië dreigt zoekmachine te sluiten vanwege betalen voor links naar nieuwsberichten
  3

  Google Australië dreigt zoekmachi­ne te sluiten vanwege betalen voor links naar nieuwsbe­rich­ten

  Internetgigant Google dreigt zijn zoekmachine af te sluiten in Australië. Reden is een een voorstel dat Google zou verplichten om te betalen voor links naar nieuwsartikelen. De Google-topvrouw in Australië, Mel Silva, zei in de Australische Senaat dat de wetgeving onwerkbaar is, en dat het bedrijf onmogelijk het financieel risico kan berekenen. Dat meldt het Australische persbureau AAP. “De Australische markt verlaten is de enige rationele beslissing als deze code erdoor komt”, zei Silva.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

iHLN