Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © EPA

Op deze plaatsen lanceert Proximus morgen 5G

Proximus lanceert vanaf morgen als eerste provider in België zijn eigen 5G-aanbod. Dat maakt het telecombedrijf vandaag bekend in een persbericht over de bedrijfsstrategie voor 2022. Het 5G-aanbod moet ervoor zorgen dat mensen sneller kunnen surfen.

74 reacties

 • Tim Vanhoutte

  11 maanden geleden
  Ze zouden beter eerst kijken voor internet en tv goed marcheerd want de laatste tijd trekt het op niet veel
 • Frederique Vrijleven

  11 maanden geleden
  4G is toch meer als goed genoeg!! 5G niet nodig en zelfs niet gewenst! Ik wil niet aan zo een straling blootgesteld worden!!
 • DIRK RASSCHAERT

  11 maanden geleden
  Marco Maerten, waar heb je die onzin gelezen, op Smoelenboek ? Dat is echt de referentie ! Zocht je ook de correcte schrijfwijze van woorden op in "Ons Kookboek" van de Boerinnenbond ? Eerlijk gezegd, waarom is en voor wie is 5G nuttig? Voor Speedtraders op de beurs en daar stopt het zowat denk ik.
 • Kris Van Kerckhoven

  11 maanden geleden
  Volgens FOD Volksgezondheid "blijft het van belang een zekere voorzichtigheid aan de dag te leggen en elementaire maatregelen te nemen om de blootstelling waar mogelijk te beperken". Ondanks dit al zeer voorzichtige advies, wordt hier net het tegenovergestelde gedaan. Wil je snel internet ? Zorg voor een bekabelde situatie, en je hebt 2 vliegen in één klap : sneller dan 5G, én zonder de ziekmakende straling.
 • gert maes

  11 maanden geleden
  Ik wil geen 5G, want hoogfrequente straling is negast voor onze gezondheid. Dat ze allemaal hun technologische rommel steken waar het licht niet schijnt.
 1. Supersnel internet is op komst, maar veroorzaakt 5G straks een kankergolf? Expert scheidt feiten van fabels
  PREMIUM

  Supersnel internet is op komst, maar veroor­zaakt 5G straks een kankergolf? Expert scheidt feiten van fabels

  5G, het mobiele netwerk dat volgend jaar uitgerold wordt, wekt gemengde reacties op. De Heilige Graal volgens sommigen — want tot honderd keer krachtiger dan de huidige 4G —, levensbedreigend volgens anderen. Want een hogere internetsnelheid zou pakken meer elektromagnetische straling opleveren, en zelfs hersentumors veroorzaken, waarschuwen bepaalde onrustzaaiers. Professor Guy Vandenbosch (KU Leuven) scheidt feiten van fabels.
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras

iHLN