Exclusief voor abonnees

Zo raak je zo snel en efficiënt mogelijk op je bestemming: de beste navigatie-apps getest

Een automobilist gebruikt Waze.
Christophe Licoppe/ Photo News Een automobilist gebruikt Waze.
Een road- of citytrip gepland tijdens de vakantie? Afhankelijk van het type verplaatsing dat u maakt, hebt u een andere navigatie-app nodig. De Maps-apps van Google en Apple zijn prima ‘allrounders’, maar met de auto of het openbaar vervoer bent u vaak beter af met niche-apps. Welke zijn er op de markt en wat zijn de beste? Wij deden de test. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • René de Hoog

  "Here we go" is de beste app op Android. Alles offline en nauwkeurig. Er wordt met geen woord over gerept ! Slordig en onvolledig artikel. Garmin is de beste GPS volgens mij.

 • Jack Trijp

  Geef mijn maar de TomTom, Ik Had eerst een anderen, maar er gaat niets boven dit merk.

 • Wesley Kenis

  Te voet alles liever dan google maps. Ik bekijk mijn route maar gebruik die vibrator voor de rest helemaal niet. Op 20 was ik 30% batterij kwijt door dat continue bebibber in brussel. Ergste is dat je het ook niet lang afzetten wegens discriminatie van blinden ...wie worden hier dan gediscrimineert....

 • Tim De Proft

  Niets boven Tom Tom , weet dat zowel Waze, Google en anderen hun info kopen bij Telematics , onderdeel van Tom Tom. Wie met Tom Tom rijdt is altijd de beste af ... Tom Tom slaagt er als enige in om je op 5min na desondanks dagelijkse files, je op voorspelde tijdstip op bestemming te krijgen.

 • Kris Laurez

  Ik treed Michel bij. Ondanks de dure maar waardeloze "discover media" in mijn VW, heb ik mijn oude TomTom geïnstalleerd. Wraakroepend.