Zo maak je kunstwerkjes van je foto’s: de beste smartphone-apps om beelden te bewerken

Alternatieve camera-apps die u op uw smartphone moet hebben
AFP Alternatieve camera-apps die u op uw smartphone moet hebben
Elke smartphone heeft een camera, maar de ingebouwde kiekjes-app is meestal wat te schraal om beelden mee te maken die écht naar uw smaak zijn. Dit zijn de alternatieve camera-apps die u absoluut op uw toestel moet hebben.

We hebben de camera- en fotobewerking-apps die we hier hebben uitgetest met opzet geen punten gegeven. Heel wat gebruikers hebben er meerdere op hun smartphone staan, en welke u kiest, hangt ook af van welke functies u belangrijker vindt dan andere. Wel zijn er, van de tientallen apps die we hebben uitgeprobeerd, heel wat die de selectie niét hebben gehaald. 

Je hebt 15% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sander Van Schoote

    Leuke lijst! Enig idee waarom Snapseed niet is meegenomen? Ook een erg goeie en veelzijdige app die ik persoonlijk kan aanraden.

  • Werner Wynakker

    Laten we beginnen met al één correctie, VSCO is helemaal niet gratis. Je kan deze app 7 dagen gratis testen en daarna betaal je 20,99€ voor een jaar abonnement. En wat is er mis met Snapseed en Pixlr ? Deze zijn wel gratis en ik gebruik Snapseed al enkele jaren en heb buiten de duurdere editing apps zijn waardige tegenstander nog niet tegen gekomen.