Valentijn: dit zijn de beste tech-cadeaus

Met deze snufjes maak je hem/haar blij.
Unsplash / Freestocks.org Met deze snufjes maak je hem/haar blij.
Natuurlijk draait valentijn niet enkel om de cadeaus, maar het is toch leuk als je een attentie over tafel kan schuiven tijdens het valentijnsdiner, niet? Dit zijn enkele tech-spullen waar je zowel hem als haar plezier mee kan doen, en die netjes onder de limiet van 100 euro blijven. 

Voor hem: Philips OneBlade Pro (€ 69,99)

Echte heren zwoeren vroeger bij nat scheren, maar de tijden zijn veranderd: vandaag gaan we wat sneller van wel een baard naar geen en weer terug. Bovendien is de technologie ook veranderd. Tegenwoordig heb je geavanceerde apparaten als deze Philips OneBlade Pro, die zowel droog als nat kunnen scheren, en dus zowel goed zijn voor een trim als voor een aalgladde scheerbeurt. Bekijk hier de Philips OneBlade Pro.

(lees verder onder de foto)

Nat scheren kan ook met een machine.
Philips Nat scheren kan ook met een machine.

Voor haar: Huawei Band 3 Pro goud (€ 98,-)

De meeste activity trackers en sporthorloges zijn ongelofelijk grote en lompe dingen met veel toeters en bellen. Dan verkiezen veel vrouwen waarschijnlijk deze toch wel stijlvolle wearable van het Chinese Huawei. Het is niet echt een klassiek horloge, al ziet het er wel zo uit. De sportband is waterdicht en voorzien van een volledig functionerend touchscreen, een hart- en slaapmonitor en een ingebouwde gps. Wie toch liever neutrale kleuren verkiest: de Huawei Band 3 Pro is ook verkrijgbaar in zwart of blauw. Bekijk hier de Huawei Band 3 Pro.

(lees verder onder de foto)

Best stijlvol voor een smartband.
Huawei Best stijlvol voor een smartband.

Voor de gamers (m/v): Red Dead Redemption 2 Special Edition (€ 79,99)

De beste game van het afgelopen jaar is sowieso een aanrader als cadeau. Deze speciale editie is nog beter, nu die ook online in een massale multiplayer kan worden gespeeld, met een westernwereld waaraan constant nieuwe uitdagingen worden toegevoegd. De speciale editie bevat verder ook een luxehoes voor de game en een bloedmooie wereldkaart, plus tal van extra’s voor in de game. Bekijk hier Red Dead Redemption 2 Special Edition.

(lees verder onder de foto)

De speciale editie van 'Red Dead Redemption II'.
Rockstar Games De speciale editie van 'Red Dead Redemption II'.

Voor de muziekliefhebbers (m/v): Koptelefoon: Sennheiser HD 4.40 BT (€ 81,90)

Met een uitstekende koptelefoon kan je elke muziekliefhebber blij maken. Deze draadloze topper van het Duitse merk zit fijn rond de oren en klinkt nog beter. Hij zit lekker, heeft een goeie accuduur, en werkt zowel via Bluetooth als met een draad. Een knaller voor zijn prijs. Bekijk hier de Sennheiser HD 4.40 BT.

(lees verder onder de foto)

Een van de betere headsets voor minder dan 100 euro.
Sennheiser Een van de betere headsets voor minder dan 100 euro.

Voor de op netheid gestelde jongens/meisjes (m/v): Dirt Devil Spider (€ 89,99)

Wonen jullie samen, dat is dit een cadeau waar je allebei iets aan kan hebben. De Dirt Devil robotstofzuiger Spider M 607 stofzuigt in jullie plaats, al moet iemand hem natuurlijk ook wel even aanzetten. De Dirt Devil Spider is flink goedkoper dan de bekendere concurrenten, maar doet op basisniveau goed zijn werk. Bekijk hier de Dirt Devil Spider.

(lees verder onder de foto)

Neem jullie allebei wat huishoudelijk werk uit handen.
Dirt Devil Neem jullie allebei wat huishoudelijk werk uit handen.

Voor de boekenwurmen (m/v): E-reader: Tolino Page (€ 67,95)

Waarom zou je in deze tijden nog met dikke pillen van boeken moeten sleuren als je gewoon een e-reader mee op pad kan nemen? Deze goedkope e-reader is stevige concurrentie voor het bekende Kindle, weegt maar 170 gram en heeft een 6-inch scherm (15,24 centimeter) met een resolutie van 600 bij 800 pixels. Bekijk hier de Tolino Page.

(lees verder onder de foto)

Deze e-reader past zo in de handtas.
Tolino Deze e-reader past zo in de handtas.

Tip: Geef je liever een smartphone cadeau? Vergelijk hier de populairste smartphones tegen de voordeligste prijzen

Lees ook:

Spektakel op de smartphonemarkt: de strijd om de telefoon van de toekomst

Dit waren de beste smartphones van 2018

Dit zijn de vijf beste laptops onder de 500 euro
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anja Bonnaerens

  Liefde komt uit je hart, niet uit je portemonnee ! Commercieel opgelegde dingen hebben voor mij 0,0 waarde.

 • william Masson

  Ben absoluut niet tegen de handel maar ben wel eens benieuwd hoeveel van die Chinese Taiwanese rommel door klimaatborssers, groen aanhang en mileupausen pausen gaat gekocht worden.

 • Mark Peeters

  Zielig als je mee doet aan die commerce van 14 februari, als je uw partner echt graag ziet laat je dat alle dagen merken!

 • Yvan Lissens

  Het beste cadeau is geen cadeau. Valentijn is de meest commerciële bs die er bestaat.Elkaar nu en dan eens verrassen is heel wat geloofwaardiger dan deze opgedrongen zever.