Toffe kerstcadeaus onder de 50 euro voor wie zot is van technologie

Thinkstock
Een geschikt kerstcadeau hoeft niet altijd handenvol geld te kosten. Hier zijn zes producten voor de 'techies' in je familie en vriendenkring met een cadeauvriendelijk prijskaartje.
Bekijk hier de tofste kerstcadeaus onder de 50 euro.

Google Chromecast (€ 36)

Twee jaar na de lancering van de recentste versie blijft de Google Chromecast een relevant kanaal om audio en video vanuit verscheidene bronnen - zoals je smartphone, tablet of computer - naar je tv/homecinemaset te streamen.

Alle kerstcadeaus onder de €50 in de categorie ‘beeld’.

GoPro Mount Jaws (€ 29)

Outdoorgekken in je familie en vriendenkring hebben ongetwijfeld een GoPro-camera, en zullen ongetwijfeld gelukkig zijn met dit handige gadget. Met zijn sterke klem kun je hem op verscheidene soorten oppervlakken bevestigen, en de buigbare nek geeft altijd een prima hoek voor je shot.

Alle kerstcadeaus onder de €50 in de categorie 'foto/video'.

JBL Clip 3 (€ 39,90)

Het Amerikaanse merk JBL maakte draagbare audioboxen groot, en dreef dat min of meer tot het extreme met zijn Clip-product: een waterdicht toestel, dat dankzij de handige haak gewoon aan de rand van het zwembad of onder de douche kan worden gebruikt.

Alle kerstcadeaus onder de €50 in de categorie 'geluid'.

Boek: Programmeren voor kinderen (€ 17,99)

In de eenentwintigste eeuw is programmeren een toenemend belangrijke vaardigheid, die ook meer en meer op school aan bod komt. Met dit handige, overzichtelijke boek krijgen kinderen een rijk geïllustreerde initiatie programmeren in talen als Scratch en Python.

Alle kerstcadeaus onder de €50 in de categorie ‘computers’ en in de categorie 'boeken'.

Philips Hue Dimming Kit (€ 36,95)

Een instapkit van Philips' slimme Hue-lampen kost 150 tot 170 euro, maar iemand die nog niet écht weet of hij/zij de overstap zal maken kan al pootjebaden met deze oplossing zonder het centrale Hue-basisstation. De meegeleverde dimmer kan, dankzij de magneet aan zijn rug, makkelijk aan een plat oppervlak worden vastgehecht.

Alle kerstcadeaus onder de €50 in de categorie ‘smarthome’.

Xbox One-controller (€ 49)

Gamers in de familie? Dan zullen ze erg blij zijn met deze tot nader order nog steeds het best in de hand liggende controller van Microsoft. Hij hoort eigenlijk bij de Xbox One-console, maar hij werkt ook prima op de pc. Aansluiten gebeurt via Bluetooth of usb.

Alle kerstcadeaus onder de €50 in de categorie ‘gaming’.

Kijk hier voor nog meer kerstcadeau-ideeën onder € 50.

Lees ook:

Met deze slimme technologie in huis bespaar je honderden euro’s per jaar

Hou inbrekers buiten met deze goedkope snufjes

Amazon maakt Music Unlimited-dienst beschikbaar in België
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Geert Matthys

    Mijn cadeau is 500 euro verzekeringsfacturen dus kmag weer spaghetti in eentje eten op kerst.

  • Lydia Appelmans

    En de volgende dag staan ze te koop op ebay !

  • jos indigne

    Een pakje gemalen koffie "dessert "