Stuur een sms naar dit nummer en krijg alles wat je wenst

THINKSTOCK
In Amerika hoef je je zetel niet meer uit te komen. De sms-service 'Magic' doet voortaan alles in jouw plaats: naar de winkel gaan, vliegtickets boeken, pizza's bestellen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een berichtje sturen naar het nummer. Vervolgens levert de dienst echt àlles wat je maar wenst.

Van een ambitieuze service gesproken: 'Magic' beweert alles te leveren. En als je dat niet gelooft, "probeer het dan gewoon", zo staat te lezen op de website. Er is slechts één uitzondering: illegale dingen weigert hij.

Sms'je
Geen ingewikkelde app, maar gewoon één gsmnummer: dat heb je nodig om aan de slag te gaan met de sms-dienst. Je stuurt wat je graag wil en tegen wanneer het geleverd moet worden. Je krijgt dan meteen een voorstel met de prijs. Ben je akkoord, wordt alles op tijd aan je huis afgezet. Zo simpel kan het zijn.

Hoe Magic er precies in slaagt om alle verzoeken in te willigen en op tijd te leveren, is een vraagteken. De service is erg discreet over de manier waarop hij te werk gaat. Wel maakt hij gebruik van andere diensten zoals 'Instacart', voor winkelboodschappen.

Fooi
Uiteraard is de sms-dienst niet gratis. Een berichtje sturen kost niets, maar in de prijs die wordt aangerekend zitten uiteraard servicekosten inbegrepen. Die 'fooi' is bovendien redelijk genereus. Maar voor comfort moet je natuurlijk iets overhebben.

Wachtlijst
Magic is enkel beschikbaar in de Verenigde Staten van Amerika. Daar blijkt het alvast veel succes te hebben. Er is momenteel zelfs een wachtlijst voor klanten die zich willen registreren bij Magic. Vooral mensen met een druk leven - of mensen die gewoonweg bijzonder lui zijn - maken er graag gebruik van.

Magic
Magic