Spotify, Deezer, Apple Music, SoundCloud en YouTube Music: welke
streamingsdienst past jou het best?

AP
Een platenkast met duizenden gedownloade muzieknummers in uw broekzak? Dat is so 2003. Betaal gemiddeld 10 euro per maand voor een abonnement op een muziekstreamingdienst en u hebt — als u online bent tenminste — gewoon toegang tot álle muziek die er op de markt is. Maar welke dienst is de beste of — beter gezegd — past jou het best?

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Karin Hanegreefs

  Spotify!! Wil niks anders meer!

 • Abdul hamid Shah

  Ik heb alle accounts die hier vermeld staan en deezer is een van de goie vind k en Spotify erg ingewikkeld zelf voor mij en ik ben een Itier

 • Jelle Mees

  Ik mis nog een equilizer in Youtube Music.

 • Stan Van Asbroeck

  Ja qobuz heeft wel een zeer goede klankkwaliteit als je veel betaald, maar zijn database is niet zo groot als de anderen.

 • Danny Maes

  Aan iedereen de keuze zou ik zeggen,voor mij Deezer en Youtube premium en Youtube music ( die laatste zijn los van elkaar,waarvan èèn aan het abo vasthangt van playmusic. Dan kom je op 9.99€ voor Playmusic en Youtube music en 11.99€ voor Youtube premium. En dan nog Deezer voor 9.99€. Ik heb ze alle 3 en daar kan Spotify niet tegen op. Spotify is voor mij te overroepen,en te ingewikkeld. Men moet niet altijd op de eerste keuze voortgaan. Zo dat is mijn mening. Gr.