Sla je slag: deze tech-producten zijn net enorm in prijs gedaald

De nieuwe Surface Pro is een van de producten die vandaag aan een verscherpte prijs te vinden zijn.
Microsoft De nieuwe Surface Pro is een van de producten die vandaag aan een verscherpte prijs te vinden zijn.
Technologieproducten komen soms heftig geprijsd op de markt, maar na enkele maanden gaat het prijskaartje vaak ook weer fors naar beneden. Hier zijn vier van die producten die de afgelopen dagen een felle prijsdaling kregen.

TV-toestel - Samsung 55"-tv: van € 985 naar € 899

Een 55 inch Ultra High Definition-televisie voor minder dan 1.000 euro? Een jaar terug kon je er enkel van dromen. Maar vandaag heb je al een degelijk toestel, zoals deze klepper van Samsung, voor een prijs die dieper en dieper van dat punt wegzakt.

(lees verder onder de foto)

Deze Samsung-tv kost een klein honderdje minder.
Samsung Deze Samsung-tv kost een klein honderdje minder.

Smartphone - Motorola Moto Z2 Force: van € 665 naar € 525

De Motorola Z2 Force was bij lancering duur voor wat hij was. Maar met een prijs die meer dan honderd euro lager ligt is hij ineens wél interessant. Hij heeft een 'onbreekbaar' scherm en ondersteunt Moto Mods, die bekende opklikbare extensies waarmee Motorola opvalt op de smartphonemarkt. Het is een vlotte smartphone met oledscherm, die snel oplaadt en geen overbodige software heeft.

(lees verder onder de foto)

Dit topmodel van Motorola heeft ondertussen een meer bereikbare prijs.
Motorola Dit topmodel van Motorola heeft ondertussen een meer bereikbare prijs.

Tablet - Microsoft Surface Pro 2017: van € 2.086 naar € 1.799

Het 2017-model van de Surface Pro was op enkele punten een verbetering ten opzichte van zijn voorganger. De kickstand klapt nog iets verder uit, de hardware is sneller geworden en de accuduur is aanzienlijk beter. Wel opletten: de stylus wordt helaas niet meer meegeleverd en de Type Cover die je bijna verplicht bent erbij te kopen, is met 150 euro prijzig. Dit is een model met een Core i7-processor van Intel en 16 gigabyte intern geheugen, dus zijn prijs is echt scherp.

(lees verder onder de foto)

Met de Surface Pro hebt u een krachtige Windows 10-tablet aan een scherpe prijs.
Microsoft Met de Surface Pro hebt u een krachtige Windows 10-tablet aan een scherpe prijs.

eReader - Kobo Aura Edition 2: van € 115 naar € 99

Nog op zoek naar een eReader voor de zomervakantie? De Kobo Aura Edition 2 is een prima toestel dat waar biedt voor zijn geld, zeker gezien de recente prijsdaling naar net geen honderd euro. Het 6"-scherm is met een pixeldichtheid van 212 punten per inch niet het allerscherpste, maar in de praktijk is lezen op de Aura prettig. Ook de verlichting van het scherm is prima. Je kunt bovendien makkelijk eigen boeken of fonts toevoegen. Ook zijn de instelopties voor de meegeleverde lettertypes erg uitgebreid. Veel extra's heeft de Aura verder niet, maar op een apparaat dat primair bedoeld is voor het lezen van e-books is dat ook geen nadeel.

(lees verder onder de foto)

De prijs van de tweede editie van de Kobo Aura is zonet onder de honderd euro gezakt.
Kobo De prijs van de tweede editie van de Kobo Aura is zonet onder de honderd euro gezakt.

Bekijk hier nog meer scherp geprijsde tech-deals.

Lees ook:

Vijf redenen om over te schakelen naar een 4k-tv

Is dit toestel de ‘killer’ van de iPhone X en Samsung S9?

Pas getest: Apple iMac Pro: Waardig alternatief verzacht het wachten
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Wouters

  Ik gebruik al 2 jaar dagelijks een Surface Pro 4. Ik ben er heel tevreden van, deze kracht en veelzijdigheid in een zeer compact jasje vond je nergens anders. Ik doe daar zowat alles mee, zelfs foto en video bewerken.

 • Monika Padarauskaite

  Zouden jullie niet op zijn minst dit bericht taggen als advertentie of sponsored content? Of melden dat HLN net zoveel onderdeel is van De Persgroep als Tweakers.net? En "net enorm in prijs gedaald"? Amper 9% op de eerste. Wat heel frequent voorkomt in een markt waar om de paar maanden een nieuw 'topmodel' te koop is.

 • WILLY ZACHEL

  Nog overdreven duur !!

 • Wiske Schoeters

  Van schandalig duur naar heel duur, ja, dat zijn koopjes!

 • Jan Jansens

  Ik vind de Tablet - Microsoft Surface Pro veel te duur voor wat het is. Voor dat geld koop ik een tablet en een laptop apart en dan heb ik nog geld over.