Proximus-storing in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant opgelost

Photo News
De storing bij het vaste internet van Telecomoperator Proximus is opnieuw opgelost. Proximus-klanten in provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant hadden zondagmiddag een tijd problemen met hun vaste internet. Maar volgens Proximus-woordvoerder Fabrice Gansbeke was de storing op minder dan een uur tijd opgelost.

Telecomoperator Proximus meldde zondagmiddag via Twitter een internetstoring. Klanten in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant konden hinder ondervinden met hun vaste internetverbinding. Met de digitale televisie (Proximus TV) waren er geen problemen.

“Om iets voor 13 uur ondervonden we problemen met het vaste internet voor klanten in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. We hebben dat probleem vanop afstand kunnen aanpakken en om 13.50 uur was de storing opgelost”, legt woordvoerder Fabrice Gansbeke uit. De oorzaak van de problemen is een technische storing die verder onderzocht wordt.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Stefan Motmans

  Te voorbarig - Zuid West Limburg ondertussen opnieuw uit

 • walther truyens

  Als ik een contract heb voor 8 uur werken en ik werk er maar 4 , dan krijg ik er maar 4 betaald , als internet er uit ligt voor enkele uren , dan moet proximus zijn prijs aanpassen voor de gedupeerde .

 • Yves Deweer

  Daar moet niet om gelachen worden kan iedereen overkomen.

 • Baro De Wispelaere

  totaal geen last van in westvlaanderen, da runt hier goed