Exclusief voor abonnees

Pedo’s jagen op foto's Vlaamse jeugdbewegingen: "Alsjeblief: zwier een kind niet halfnaakt online”

(Illustratiefoto)
iStock (Illustratiefoto)
Privacyexperts benadrukken het nogmaals, nu blijkt dat Vlaamse jeugdbewegingsfoto’s druk door (buitenlandse) pedofielen worden bekeken én becommentarieerd. “Alsjeblief: zwier een kind niet halfnaakt online. Wat heeft een andere ouder baat bij een foto van een kind dat niet het zijne is?”

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Daniel Wouters

  Mijnheer Aerts,u hebt 200% gelijk,men kan het niet beter verwoorden.

 • marc van cauter

  Ze spelen er mooi naar uit met hun online gedoe Gelukkig heb ik daar geen tijd voor! Moet werken voor vergrijzing

 • Peter Buyck

  Waarom wel een foto van je kind in zwemlip of bikini maar niet van jezelf online zwieren? Hoeveel ouders zijn er niet die hun kinderen als profielfoto gebruiken (want ja, hun eigen privacy is heilig).

 • Cindy Hal

  Als er geen probleem is, dan maken we er een. Anders heeft "pano" geen werk meer. Ik denk niet dat ik een pedosite zou vinden. Misschien hebben die van pano er zelf een gemaakt. Waw, onderbroeken!

 • Rayan El Arami

  Blijf gewoon weg van zaken als Fakebook. Mensen gooien tegenwoordig hun hele (privé) leven te grabbel en als er dan iets gebeurd lopen ze te janken. Het enige dat je van ons op die zogenaamd social media vindt zijn de recepten van mijn halve trouwboek op Pinterest. Zonder foto's van onszelf. Plus, ik erger me suf aan de Fakebook generatie die meent het recht te hebben al je doen en laten te moeten weten!