Panne bij Orange opgelost

De heat map op alle storingen.be toont vooral veel meldingen uit Antwerpen en Brussel.
allestoringen.be De heat map op alle storingen.be toont vooral veel meldingen uit Antwerpen en Brussel.
De storing van het mobieledatanetwerk van Orange is opgelost. Dat heeft de telecomoperator omstreeks 15.45 uur laten weten. 

De storing ontstond kort na de middag. Daardoor waren er in heel België problemen met het mobieledatanetwerk van Orange. En ook de klantendienst was niet bereikbaar via het nummer 5000. Het is nog onbekend hoeveel klanten werden getroffen. Op AlleStoringen.be was wel te zien dat er vooral relatief veel meldingen uit de buurt van Brussel en Antwerpen kwamen. 

Orange België bevestigde eerder dat het met een storing kampte: “Ons mobiele datanetwerk ondervindt momenteel storingen in het hele land. Onze teams doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.” Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de problemen was.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Toni van belle

  Kan gebeuren, had ook geen data.. En dan.. Ga je van provider veranderen? Nope ik blijf bij Orange. Maar ben dan ook een volwassen mens. Nobody's perfect . Hoemeer iemand klaagt en zaagt hoe marginaler en waarschijnlijk ook hoe minder belangrijk ze zijn.. Typisch.

 • Hendrick Bulte

  Je hebt toch altijd mensen die azen op geld als er eens iets niet werkt zoals het moet. Dingen kunnen nu eenmaal eens mankeren dus probeer niet overal geld uit te slaan.

 • Monique Van Herck

  Gerard Braeckmans ,bij ons juist het zelfde en als ge ervoor belt zeggen ze gewoon stekker er uit en terug opstarten wij denken ook om te veranderen van provider .

 • Gerard Braeckmans

  Ik heb regelmatig problemen met TV. Plots zwart beeld, beeld dat stilstaat, niet van zender kunnen veranderen, enz. Dan moet ik elke keer de decoder afzetten en terug opstarten. Nog drie keer en ik verander van provider. Salut Orange.

 • Eduard Vanderheyden

  Compensatie zou mogen als het langer aanhoud.