Komt de iPhone 7 al in september uit?

screenshot
Opwindend nieuws uit het Apple-kamp: er wordt gefluisterd dat het bedrijf vroeger dan voorzien zal beginnen met de productie van de iPhone 7. De nieuwe telefoon zou dan al in september in de winkels kunnen liggen.

Volgens Bloomberg hebben insiders laten weten dat de productie van de nieuwe iPhone al begin juli van start gaat. Als alles dan volgens plan verloopt, zal Apple de zevende versie van 's werelds populairste smartphone in september kunnen uitrollen.

Maar zal de nieuwe iPhone veel extra voordelen opleveren vergeleken met de voorgaande modellen? Of wordt het gewoon een duurdere versie van de iPhone 6? Apple belooft in ieder geval een hoop spectaculaire verbeteringen.

Zo zullen er opnieuw twee formaten beschikbaar zijn, zal het aanraakscherm verbeterd worden en krijgt de telefoon een duurzamere hoes. Er wordt ook gefluisterd dat de camera een flinke update zal krijgen en dat de batterij een stuk langer zou moeten meegaan. Verder zou ook de 'home' knop verdwijnen, en zou het toestel een gigabyte meer RAM-geheugen krijgen.