Ga naar de mobiele website
^ Top

Jeans met ingebouwde muis, toetsenbord en luidspreker

Foto: Nieuwe Heren.
Foto: Nieuwe Heren.
Een duo Nederlandse designers heeft een wel heel opmerkelijke jeansbroek ontworpen. Niet afgebleekt, geen scheuren, maar wel met een volledig functioneel toetsenbord, muis en luidspreker. De broek werd 'Beauty and the Geek' gedoopt door ontwerpstudio Nieuwe Heren.

Erik de Nijs en Tim Smit, de oprichters van Nieuwe Heren, staken de technologische broek zelf in elkaar. "We hebben de broek zo ontworpen om de gebruiker voldoende bewegingsvrijheid te laten en toch volledige controle over de computer te geven", aldus de Nijs aan technologiewebsite WebProNews.

De jeansbroek heeft vooraan een ingebouwd toetsenbord, en in de achterzak zit een muis die verbonden is met de broek dankzij een elastiek. Ter hoogte van de knieën zijn er zelfs luidsprekers aanwezig. De broek zal voorlopig wel niet de weg naar de winkel vinden. Nieuwe Heren beschikt namelijk niet over voldoende geld om de broeken, die zo'n 300 euro kosten, zelf te produceren.

Modebewust? Niet echt. Handig? Misschien wel, al zullen voorbijgangers raar opkijken als ze zien op welke plaats iemand met zijn handen aan het spelen is. (sg)

Foto: Nieuwe Heren.
Foto: Nieuwe Heren.
Meer over


Meld een bug