Het is zover! Dit is nieuwe Nokia 3310

Nokia
Wat al gefluisterd werd, is nu ook bevestigd. Een stukje nostalgie keert terug. Op het 'Mobile World Congress' in Barcelona is de nieuwe Nokia 3310 voorgesteld.

De klassieke mobiele telefoon is herboren in een hedendaags ontwerp: dun, licht en duurzaam. De nieuwe versie is verkrijgbaar in het felrood, donkerblauw, geel en grijs, en zal maar 79 gram wegen (vergeleken met 133 gram vroeger). Het toestel beschikt over een scherm in kleur en bluetooth.

De 3310 heeft een gesprekstijd van 22 uur en een stand-bytijd van een maand. Nokia heeft verklaard dat je met deze mobiel ook op internet zal kunnen surfen, maar wel enkel op 2,5 G, wat een stuk trager is dan de bestaande 4G-netwerken waar de meeste smartphones mee werken.

Bovendien zullen de liefhebbers van dit legendarische toestel ook een vernieuwde versie van het spelletje 'Snake' kunnen spelen en genieten van de bekende Nokia ringtone.

Daarnaast zijn in beperkte mate apps te gebruiken en beschikt de 3310 eveneens over een radio-functie. Foto's maken, kan ook, al moet je het dan met slechts twee megapixels stellen.

De gemiddelde wereldwijde retail adviesprijs voor dit toestel is wel heel gunstig: 49 euro. De 3310 zal normaal in april op de markt komen.
41 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Didi Verstrae

  Waneer komt hij op de markt we zijn nu mei???

 • Steve Van de Voorde

  Ik voel een hype aankomen

 • aaron lammens

  Te overdreven vernieuwd

 • Anonymous

  De nostalgische naar de 3310 moeten nog maar eens een oude gsm proberen. Ergerlijk graag naar moderne standaarden.

 • Cedric Van Belle

  Lelijk, trekt niet op 3310... was te verwachten dat ze hem gingen verpesten...