Geen excuses meer: met deze wekker moet en zal je opstaan

hyperalarm
'Hyperalarm' heet dit Spaanse crowdfundingprojectje waarover Bright bericht en dat zegt eigenlijk al genoeg. Wie denkt even door te snurken met deze wekker is eraan voor de moeite.

"Sorry, ik had de wekker niet gehoord." Die uitvlucht mag u voortaan als overbodig beschouwen. Tenminste: als u zich een Hyperalarm aanschaft. Die wekker is namelijk helemaal gebouwd om vaste slapers - of luiwammesen, zo u wilt - uit hun bed te krijgen.

Een extreem irritant geluid moet daarbij helpen. "Ach, even doorbijten en dan zijn we dat snel gewoon", horen we de koppigaards onder u denken. Niks van, Hyperalarm past de vreselijke hoge toon bij elke update aan, zodat je er nooit echt aan zult wennen.

Voor de echt zware gevallen is er nog de Hypermode. Daarbij moet je niet alleen de auditieve marteling doorstaan, maar ook het toestel naar een andere kamer brengen (zo ver mogelijk van je smartphone) om het het zwijgen op te leggen.

De prijs voor dat ochtendlijke psychologische geweld? 145 euro, maar snelle beslissers kunnen het voor minder krijgen. De makers zijn op zoek naar 210.000 euro om hun project volledig op punt te krijgen. Met nog 33 dagen te gaan hebben ze intussen zo'n 3.300 euro opgehaald.

Voor de echt zware gevallen is er de Hypermode
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels