Ga naar de mobiele website
^ Top

Gaat de Galaxy Note 8 straks met alle aandacht van de iPhone 8 lopen?

Twitter/SamsungExynos
Samsung steekt Apple straks de loef af met een vroege lancering van de Galaxy Note 8. De datum, 23 augustus, is heel strategisch gekozen, omdat Apple kort daarna de iPhone 8 zal voorstellen. Zo gaat de Note 8 met een groot stuk van de aandacht lopen die eigenlijk voor de iPhone 8 was bedoeld.

Samsung moest de productie van de Galaxy Note 7 stopzetten, omdat het toestel overal ter wereld ontplofte. De Note 8 is dus van levensbelang, een nieuwe PR-nachtmerrie is geen optie. En om Apple de loef af te steken, organiseert Samsung de lancering op 23 augustus, net voor Apple normaal gezien de nieuwe iPhone zal voorstellen.

Toon me alle Galaxy Note 7 toestellen

Wat mogen we verwachten?

De verwachtingen voor de Note 8 zijn heel hoog. De telefoon zou een scherm van 6,3 inch hebben, een beetje groter dan dat van de S8+. De Note 8 krijgt net zoals de S8+ een 'infinity display', een scherm zonder randen, waardoor het toestel ongeveer even groot blijft. Ook de homeknop verdwijnt en de vingerafdrukscanneer verhuist naar de achterkant. Maar die heb je wellicht niet meer nodig dankzij de gezicht- en de irisscanner.

Het gerucht is nog niet bevestigd, maar de Note 8 zou uitgerust zijn met een dubbele camera. Die zou ervoor zorgen dat je haarfijne foto's kan maken, ook bij weinig licht.

Eerste beeld

Om je helemaal op scherp te zetten, hebben we nog een eerste beeld van de Note 8. In een advertentie van Exynos 9, een processor die door Samsung gebruikt wordt, zien we volgens kenners de Note 8. En die ziet er allesbehalve slecht uit.

Op 23 augustus stelt Samsung de Galaxy Note 8 voor in New York.
10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jackie Backie

  Helaas niet neen. Samsung is rommel en haalt enkel het nieuws wanneer het goed fout gaat, zoals de ontploffende gnote 7.

 • Het is toch Niet waar zeker

  Het is gewoonweg zoals altijd al geweest, Samsung zal niet met de aandacht van Apple lopen. Zeker niet na de blunder met de Note 7. Gaan ze het Windows met blue screen van deze tijd worden? Altijd hebben ze gekapt op de prijs van Apple, de batterij, Siri, de kaarten app. Dit alles is weggewerkt. Nu gaat het over verouderde hardware, bezie het eens van een andere kant hoeveel speling Apple nog heeft;-))

 • MrRealistic

  De ene ontploft, de andere plooit als men die in zijn broekzak steekt...

 • Het is toch Niet waar zeker

  Als ze hem weer niet uit de handel moeten nemen :-))

 • Kansarax Buda

  Ik heb een iPhone 6 en de volgende wordt een huawei P10. Beter dan Samsung en IPhone.. en vele malen goedkoper.. dus, de marketingmachine van samsung en Apple mogen van mij floppen met Hun veel te dure toestellen.

Meld een bug