Elon Musk laat zich inspireren door 1 april-grap en brengt eigen tequila op de markt

Archieffoto: Elon Musk.
REUTERS Archieffoto: Elon Musk.
Tesla-baas Elon Musk belooft dat er binnenkort daadwerkelijk een tequila op de markt komt die genoemd wordt naar Tesla. Daarmee verwijst hij naar de drank die een rol speelde in een eerdere 1-aprilgrap. Tesla heeft inmiddels een aanvraag ingediend om de merknaam 'Teslaquila' te registreren. De drank zelf moet nog wel geproduceerd worden.

In april postte Musk een tweet waarin hij meldde dat Tesla op een faillissement afstevende. Volgens het bijgevoegde bericht lag Musk uitgeteld tegen een Tesla Model 3, omgeven door flessen met 'Teslaquila'. De dag daarop verloor Tesla dik 5 procent aan beurswaarde, omdat klaarblijkelijk niet iedereen de grap had begrepen.

Desalniettemin ziet Musk nu zijn kans schoon om alvast een deel van de grap waar te maken. Volgens CNBC zou Tesla een aanvraag hebben ingediend bij het Amerikaanse handelsmerk- en patentenbureau om de merknaam 'Teslaquila' te registreren. 

Musk liet vandaag bovendien via Twitter weten dat de drank er "binnenkort" aankomt. Een afbeelding toont hoe de fles er uit zou kunnen zien. 

Bekijk ook:
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Benny Coomans

    hopelijk gaat deze productie beter als zijn Teslakes