Dit zijn de apps van de week: Manyguide, HelloFresh en AirBsit

kos
Elke zondag zetten we de leukste, handigste en meest informatieve apps voor u op een rijtje.

In de nieuwe Brussel-app Manyguide beantwoorden lokale experten je vragen over Brussel. Met de nieuwe iPhone-app Manyguide stel je een vraag en krijg je een persoonlijk antwoord van een van de 600 enthousiaste en zorgvuldig gescreende bewoners, elk met zijn of haar eigen expertise. Geen bestaande lijstjes, geen virtuele assistent die je niet echt begrijpt wanneer je vraagt of er ook nog iets anders is dan de Nieuwstraat. 

"Onze experts helpen je on the spot de juiste plekken te vinden. Zij weten bijvoorbeeld op welk terras nu de zon nog schijnt", aldus mede-oprichter Gunter Boutsen.

Manyguide (gratis)
App Store

Manyguide

'Onze experts helpen je on the spot de juiste plekken te vinden'

Gunter Boutsen
Manyguide

Wie ooit al eens een box bij HelloFresh bestelde weet de gezonde, verrassende recepten zeker te waarderen. Dankzij de nieuwe app van HelloFresh kan je de uitgebreide receptenbundel raadplegen. Die recepten zijn bovendien uiterst gedetailleerd. 

De app is voornamelijk gericht op op gezonde gerechten. Caloriebommen ga je er dus niet in terugvinden. 

HelloFresh (gratis)
Google Play
App Store

kos

Het vinden van een babysit is voortaan kinderspel. Met dank aan AirBsit, een nieuwe app die ouders en babysits in recordtempo met elkaar in contact brengt. De app, die nu al een succes in Brussel en Wallonië is, steekt de taalgrens over.

Wie via de app op zoek gaat naar een oppas, krijgt in eerste instantie babysits te zien die ook al bij vrienden over de vloer zijn geweest. Bovendien krijgen de babysits na elke oppas-beurt een quotering, zoals bij Uber en AirBnb dus, zodat je als ouder in één oogopslag kan zien wie je in huis haalt.

AirBsit (gratis)
Google Play
App Store

kosReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels